کد خبر: ۱۴۴۱۹
۱۱۴۱ بازدید
۵ دیدگاه (۴ تایید شده)

آیا خرده فروش می تواند میانه ی 96 را بسازد؟

۱۳۹۲/۶/۱۴
۲۰:۵۱

در انتخابات اخیر مردم عاقل و آگاه میانه از بین سیل عظیمی از کاندیداهای جوان و بی تجربه و  نیروهای غیر متخصص و صرفا جویای نام  ، هوشمندانه دست به انتخاب افرادی مجرب ، مدیر و دارای سابقه های اجرائی قابل قبول زدند و ترکیب موجهی برای شورای اسلامی شهر میانه  معین ساختند ، البته یاد آور می شود که رگه هایی از سیاست زدگی - بخوانید حلقه به دوشی برخی جریانات سیاسی - در روند انتخاب شدن ، رفتار و منش برخی از اعضای شورای شهر دیده می شود که انتخاب شدن این اشخاص و حضورشان در ترکیب کنونی شورای شهر که البته در "اقلیت مطلق" به سر می برند از نظر نگارنده ضریب خطای این انتخابات محسوب می شود.

لذا انتظار قاطبه ی مردم از اکثریت قاطع برنامه مدار و قانون مند و متخصص شورای اسلامی شهر دوره ی چهارم ، تدبیر امور در افق 4 ساله ی مدیریت شهری با گام ها و ریز برنامه هایی پیش بینی شده و قانون مند جهت رسیدن به آن افق که منادی آبادانی و عمران زیربنایی و فرهنگی و اجتماعی شهر میانه است ، می باشد .

خلاصه ی کلام ، روزمره شدن مدیریت شهری محل اشکال بوده و نیازمند مداقه و تغییر در سیاق ذکر شده می باشد و جایگزینی عملکرد برنامه محور و بیمه شده به جای بی برنامه گی و روزمرگی ضروری است اما نکته ای که به نظر می رسد اینکه ابقای "جلیل خرده فروش " در مقام شهرداری میانه بنابر دلایل زیل نه تنها نشانه ی دوراندیشی شورای چهارم نیست بلکه رنگ و بویی شبیه عملکرد شورای سابق را دارد .

نکته ای که در وارسی عملکرد نه چندان قابل قبول شورای شهر دوره ی سوم بدان می رسیم ،نبود یک چشم انداز روشن و عدم تدبیر گام به گام برنامه ی پیش بینی شده در اداره ی شهر بود، عاملی که شهرداران چند ماهه و استیضاح های طولانی و پرحاشیه را منجر می ساخت .

"جلیل خرده فروش" که بعد از بحبوحه ی استیضاح "مجید میعاد، شهردار وقت" ، استعفای" علیرضا آریامنش ،عضو سابق شورای شهر" ، تعطیلی غیر قانونی جلسات  توسط ریاست وقت شورای شهر و نیز برهم ریخته شدن چهارچوب شورا در یک حال و هوای  آرام و نسبتا صلح آمیز و سکوت بعد از طوفان به عنوان شهردار میانه انتخاب شد ، به عنوان یک گزینه ی  قابل قبول به نظر می رسید.

انتخاب شهردار کنونی  از آن جهت قابل قبول بود که با آن رویه ی عجیب و غریب و غیر منطقی شورای شهر سابق، انتظار نداشتیم کسی که لیاقت ، توانایی لازم و سابقه و کارنامه ی موفق برای تصدی این پست را داشته باشد ، در این مدت کم شهرداری میانه را برعهده بگیرد لذا بنابر آن شرایط، انتخاب گزینه ای در حد "خرده فروش"  عاقلانه و قابل قبول به نظر می رسید.

"خرده فروش" انتخاب شد که دستی بر صورت شهر بکشد و شهری شسته و رفته را تحویل شورای چهارم بدهد وگرنه بر کسی پوشیده نبود که خرده فروش " سرپرست سابق خدمات شهری شهرداری میانه" برنامه ، قدرت ، تجربه و زمان لازم برای به اجرا در آوردن و به انجام رساندن پروژه های کلان عمرانی و راهبردهای دور اندیشانه ی فرهنگی و اجتماعی را ندارد .

خرده فروش در مقام "قیاس" به عنوان یک شهردار موفق قلمداد می شود و نه در حالت مستقل. به این معنی که عملکر وی در شهرداری چندان هم آرمانی و عالی نبود بلکه در مقایسه با شهرداران پیش از خود موفق به نظر می رسید آن هم به این دلیل که حال و هوای شورا در دوران تصدی مدیریت شهری توسط وی در مقایسه با شهرداران پیش از خود بسیار آرام و کم حاشیه  بود و در سایه ی این آرامش حاصل از خستگی 4 سال سر و کله ی هم زدن بی جای اعضای شورای شهر ، عمر شهردار ماندن "خرده فروش" بیشتر شد و وی توانست با فراخی بال زیاد و اختیار نسبتا تامی که از سوی شورای بی رمق به وی تفویض شده بود، استعداد های خود را در شهرداری میانه به منصه ی ظهور برساند و مثل شهرداران قبلی نبود که برای "پول آجیل شب عیدش" به ورطه ی استیضاح کشیده شود.

نتیجه اینکه انتخاب"جلیل خرده فروش " در آن شرایط که کمتر از وضعیت بحرانی نبود صحیح و قابل قبول به نظر می رسید.

 ولی اینک که اعضای منتخب از سوی مردم ،با سابقه ای طولانی و قابل قبول در پست های مختلف مدیریت منطقه ای و گاها فرامنطقه ای  و پافشاری بر برنامه محور بودن شورای چهارم - بنابر ادعای خود اعضای شورای - و نیز وعده ی تغییر و اصلاح روند عملکردی در حوزه ی مدیریت شهری ، این انتخاب نه تنها همچون دو سال پیش لبخند رضایت را بر لبان مردم میانه نمی نشاند بلکه یاس و ناامیدی از وعده های کاندیداهای وقت و اعضای کنونی شورای شهر  را در دل آنها خواهد پروراند .

 پس انتظار به حق عموم مردم از منتخبان محترم شورای اسلامی شهر میانه انتخاب شهرداری توانمند و دور اندیش با قدرت و برنامه ی لازم برای مدیریت شهری پایدار 4 ساله می باشد ، مدیری پایدار ، توانمند و مسئول که بتواند پس از 4 سال یک زیرگذر ، پل ، خیابان و ... تحویل مردم بدهد ، شهرداری با برنامه های فرهنگی قابل قبول که  در طول 4 سال بتواند گامهای محکمی در جهت نیل به ان اهداف مصور بردارد، شهرداری که آسیبهای اجتماعی را شناسایی کند و با کمک متخصصان در جهت حل آنها در بیاید.

علاوه بر نکات مذکور بنابر گزارشات مسئله ی ابقای خرده فروش با تلاش برخی از مهره های سیاسی و جریانات و نیز برخی از اعضای سابق شورای شهر صورت گرفته که این تصمیم شورای شهر اولین باج دهی شورای چهارم به جریانات سیاسی و اربابان پشت پرده خواهد بود.

لذا بنابر دلایل فوق الذکر، از نظر نگارنده ابقای جلیل خرده فروش نه تنها تصمیم عاقلانه و مدبرانه ای نخواهد بود بلکه همچون خشت کجی است که دیوار مدیریت شهری را تا سال 96 و پایان عمر شورای چهارم کج خواهد نمود و در رسیدن میانه به چشم انداز چهار ساله ی خود اخلال ایجاد خواهد کرد/ والسلام

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۲/۶/۱۸ ۰۳:۳۶
اعضا شورای شهر با رای مستقیم مردم وارد این حوزه شدند عادلانه وآگاهانه برخورد نمایند"
۹۲/۶/۱۵ ۱۱:۱۱
به همشهریهای عزیز برنخوره شایدلیاقتمون همینه چون هیچوقت از نخبه های شهرمون تقدیر که نکرده ایم هیچ...حتی باعث رنجش وکوچشان نیز شده ایم.....
۹۲/۶/۱۴ ۱۸:۳۱
اینکه اعضای شورای جدید با چه انگیزه ای رای به ابقا شهردار منتخب شورای سوم داده اند تامل برانگیز است و البته تاسف اور
۹۲/۶/۱۴ ۱۷:۱۶
دوست گرامی آقای شهردار ابقا نشده اند طی صورت جلسه شورای شهر با فعالیت ایشان تا انتخاب شهردار موافقت به عمل آمد آن هم با 5 رای موافق و 4 رای مخالف
لذا شورای شهر باید شهردار توانمند انتخاب کنند تا شاهد پیشرفت روز افزون شهرمان باشیم که آرزوی هر شهروند میانه ای است . اعضای محترم شورای شهر باید متوجه باشند که در این سالهای اخیر شهر میانه پیشرفت نکرده است . به امید پیشرفت شهرمان

اخبار روز